Avaliações de Ramses Musselkanaal

Avaliações recentes

5.0
Davy Komdeur
18 fevereiro 2024

Lekker en goede porties .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wesley Santing
17 fevereiro 2024
Van der Laan
14 fevereiro 2024

Na 1 uur wachten was de bestelling er. Het was opzicht wel goed, maar echt teveel kruiden op het vlees en op de aardappelschijfjes daardoor erg zout. Tevens vond ik dat er erg kleine pitabroodjes bij zaten.

Angelique
14 fevereiro 2024

Complimenten voor de levering en het eten!

Pruim
12 fevereiro 2024

Bestelling om 18 uur geplaatst , e-mail ontvangen dat deze rond 19.30 uur (!) bezorgd zou worden . Dit werd bijna 20.00 uur . (zucht) . Bestelde eten was meer dan voldoende , alleen lauw en (opnieuw) enorm zout !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda Hietland
11 fevereiro 2024

Het eten was heerlijk zoals altijd! Er was alleen een zakje geb.aardappelen vergeten. Maar dat kunnen we bij de volgende bestelling wel oplossen neem ik aan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anjo Wijnholds
11 fevereiro 2024

Wat we besteld hadden was weer heerlijk , goed verzorgd.

K. Slingerland
11 fevereiro 2024

Om 18.00 uur besteld, om 19.30 uur zelf opgehaald. Telefoon was door bedrijf uitgeschakeld ivm drukte. Wel 3 euro bezorgkosten betaald. Voorij was dit de laatste keer dat ik daar wat besteld heb.

Patrick van Dijk
9 fevereiro 2024
Jens
7 fevereiro 2024

Lekker gegeten en keurig binnen tijdsbestek bezorgd!

Ben Poker
7 fevereiro 2024

het eten van Ramses,, ALTIJD goed en lekker,, ik moest wel een kwartier wachten dan ik afgesproken had,, maar het was het wachten meer dan waard.... Ramses, een aanrader voor iederéén....en de bezorger was ontzettend vriendelijk

patrieck
7 fevereiro 2024

kapsalon,,, Ramses, geweldig goed en heerlijk en de bezorging mooi op tijd en de bezorger zeer vriendelijk,, het eten was het geld zeker waard ..

Manon
6 fevereiro 2024

Eten was super. Alleen 1 uur en 35 min op het eten moeten wachten. Na een belletje onderbezetting van de bezorgers en drukte die avond. Tip van flip bel de klant volgende keer even met een update

Fini Wind
3 fevereiro 2024

Was weer zoals gewoonlijk heel goed. Snelle bezorging, pizza goed gevuld, en was super lekker.

Desmond
31 janeiro 2024

Altijd goed eten, ansjovis bijbesteld á €3 maar deze was helaas over de pizza gezwommen en niet terug te vinden.

Gerard Borgeld
30 janeiro 2024
Vojtech
29 janeiro 2024
P.bakker
29 janeiro 2024

Goede kwaliteit eten. Bezorging precies op afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
28 janeiro 2024

Het eten was zoals altijd heerlijk, alleen zaten er dit keer heel veel graten (zowel kleine als hele grote) in de zalm. Normaal als we deze bestellen is hij graatloos, er zal wel ergens iets mis zijn gegaan. Kan een keer gebeuren.

Ton Dassen
27 janeiro 2024

Nette bezorger goed verstaanbaar en wist meteen waar de voordeur was .. zijn nl meerdere deuren aanwezig Echt 1 aanrader

A vanklinken
26 janeiro 2024

Alles was goed goeie servise

T H W
22 janeiro 2024

Snelle levering, goed van smaak en kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
8 janeiro 2024

Zat een haar in mijn eten. Ik was er direct klaar mee!

Anoniem
7 janeiro 2024
Erwin
6 janeiro 2024
Richard
1 janeiro 2024

Tijd van levering duurt soms langer , maar de kwaliteit van het eten maakt het wachten goed 👍👌

Monique
28 dezembro 2023

Mooi zo door gaan

Jenny
24 dezembro 2023
Kruize
21 dezembro 2023

Om 16uur 's middags online besteld om het rond 17uur te laten bezorgen. Helaas was ons eten er pas 40 minuten later en de pizza's van de kids al koud en mijn eten was ook niet al te warm meer. Zonde want dit is voor ons al de tweede keer dus voor ons helaas geen derde keer....

Anoniem
20 dezembro 2023

Prima. Altijd royale porties.

Ina
11 dezembro 2023

Het eten was zoals altijd prima, helaas 20 minuten later bezorgt als wat er in het mailtje stond, en het eten was aan de lauwe kant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
11 dezembro 2023

Alles was prima! Bezorging was ruim op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilonka
10 dezembro 2023

Was weer heerlijk. Mooi op tijd bezorgd en genoeg per portie/ schotel. Enige minpuntje zijn de salades , altijd ietsje verlept de sla…. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mp
7 dezembro 2023

Hele aardige bezorger, eten was nog lekker warm en zag er top uit! Ook de smaak was weer al van ouds lekker

Nico
3 dezembro 2023
J vd sluis
3 dezembro 2023

Het was top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

I smit
3 dezembro 2023

Bijna 2 uur gewacht op eten. Maar het eten smaakte goed en ruim voldoende eten.

Joke Speelman
3 dezembro 2023

Om 18:30 besteld, verwachte bezorgtijden 20:05 dat is al te lang en toen werd het uiteindelijk om 20:45 pas bezorgd. Ik miste sla voor op de broodjes shoarma.

Beuker
29 novembro 2023
Ben Poker
28 novembro 2023

mijn bestelling "spareribs en gebakken aardappelschijfjes" de bestelling werd geweldig mooi op tijd bezorgd en de bezorger was zeer vriendelijk en attend en het eten was zoals gewoonlijk ontzettend goed en heerlijk....eten van RAMSES echt een aanrader voor iederéén die eens goed,, lekker en goedkoop eten wil en je krijgt genoeg,, ik heb er genoeg voor twee dagen....RAMSES, helemaal top

Anoniem
25 novembro 2023

Prima zoals altijd. Aardappelschijfjes altijd lekker gekruid.

Dettingmeijer
14 novembro 2023

Super goeie kwaliteit en smaakvol , en de prijs is in orde.

Ben Poker
8 novembro 2023

Ramses,, geweldig goed,, lekker en goedkoop eten,, en de bezorging is ook geweldig goed en vriendelijk,, Ramses is echt een aanrader voor alle mensen.. echt top Ramses

Hilda
5 novembro 2023

Waren te vroeg, had 18.15 besteld en waren er al ff over 17.00 uur. Eten was heerlijk. Beter kijken naar de bestelde tijd

Luut
29 outubro 2023

Als ik vooraf had geweten dat de levering 100 minuten zou duren had ik niet voor Ramses gekozen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
28 outubro 2023

Elke keer weer heerlijk!

Arnold
27 outubro 2023
Angelo Gernaat
23 outubro 2023

Het eten was prima alleen de spareribs hadden wel wat zoeter gemogen. Afgezien daarvan waren ze lekker mals

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S. v Kampen
23 outubro 2023

Super lekker weer

Ria
15 outubro 2023
Pieter
14 outubro 2023

Bezorging is slecht en werkt als volgt. Bestel je voor 17 uur en wil bezorgd hebben voor of om 18 uur dan gaat het goed. Lees krijg je het waarschijnlijk eerder bezorgd. Als je niet eerder dan 18.15 uur kan invullen gaat het mis. Wanneer je dan om 18.40 uur belt is de bezorger zogenaamd onderweg. Terwijl je op datzelfde moment wel direct een bestelling kan afhalen. Drukte kan maar stel een limiet in of informeer mensen eerlijk over de wachttijd. 1 uur en 45 minuten lijkt mij erg lang voor 2 broodjes. Lees eenvoudige bestelling.

Pietertje
7 outubro 2023

Eerste x besteld bij hun Zou uur duren maar half uur na de bestelling was het eten er al. Lekker warm en heerlijk op smaak. Wordt vaker besteld doe ons

Anoniem
26 setembro 2023

Topbestelling. Bezorger had zelfs koekjes bij zich voor de hond. Geweldig!

Anoniem
24 setembro 2023

In orde zoals altijd

Robert
18 setembro 2023

Eten was heerlijk, en bezorging was ruim binnen de afgesproken tijd. Zelfs de hond kreeg een koekje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian
11 setembro 2023

Genoten van de pizza, smaak was voortreffelijk goed belegd, zeer vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jenneboer
9 setembro 2023

Complimenten voor de maaltijd, en snelle bezorging.

Smits
8 setembro 2023

Kwaliteit belabberd, aardappelschijfjes geen smaak en zo vet, smerig gewoon,

D.kalk
3 setembro 2023

Alles was koud,de aardappelschijfjes hard ,de knoflooksaus was mayonaise en er zat geen saus op de salade.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
2 setembro 2023

Was weer lekker net als anders

Benus
1 setembro 2023

Bestelling besteld voor 23.00 uur 20 minuten te vroeg bezorgd

Ell
28 agosto 2023

Voor de 1ste keer online besteld en laten bezorgen ...Bijna 2 uur gewacht op het eten ... dus laten bezorgen doen wij niet weer ... zelf ophalen gaat sneller,je staat binnen het half uur weer buiten ...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stephan Van Kampen
27 agosto 2023

Super lekker weer kapsalon speciaal. Precies genoeg voor twee personen

Anoniem
26 agosto 2023

Lekker zoals altijd :)

E. V.
26 agosto 2023

Wij hebben heerlijk gegeten en er was meer dan genoeg. Ook de bezorger was vriendelijk, maar..... Ik heb tegen zessen een bestelling geplaatst en daarbij aangegeven, zo snel mogelijk. Wij moesten 2 en een half uur wachten op de bezorger. Dit duurde écht veel te lang. Als bij de plaatsing van de bestelling al bekend is dat het erg druk is, dan is dat netjes om dat ook aan te geven. Ik had al betaald, anders had ik de bestelling geannuleerd. Weet ook niet of ik nog een keer een bestelling plaats. Dat vind ik erg jammer. Normaal halen wij het gewoon op, maar we hadden een drukke dag gehad en dachten voor het eerst, we laten het eens thuis bezorgen. Als u contact met mij op wilt nemen, dan graag via de mail. Mvg E. V.

M
26 agosto 2023

Het eten was 50 minuten later klaar dan de afhaaltijd. En het shoarma was wat aangebrand en smaakte ook zo. Erg jammer.

Jansen
26 agosto 2023
Rolinka
25 agosto 2023

De pizza's waren heerlijk

Ilosze
24 agosto 2023

Bezorging prima, ruim op tijd. Maar de kipsateschotel viel enorm tegen . Dat is kwestie van smaak denk ik . Wij hadden op een lekkere spies met satesaus gerekend . In plaats daarvan een bak kipfilet blokjes in een bruin drabje. Jammer . Geen kipsate meer van Ramses voor ons de volgende keer .

Gebiena lindeman
22 agosto 2023

Was weer goed niet zo lang gewacht

B Bolland
16 agosto 2023

Pizza is goed maar we missen bepaalde kruiden en daardoor is het een beetje flauw en oppervlakkig van smaak. Verder prima pizza, top!

Rinie
15 agosto 2023

Snel bezorgd en super lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

y
12 agosto 2023
Hendrik
3 agosto 2023

1e keer hier afgehaald en op basis van deze ervaring zeker niet de laatste keer. Eten was goed en heerlijk. Precies op tijd klaar, conform onze wens. Top prijs/kwaliteit verhouding.

Hans Peters
2 agosto 2023

Hoeveelheid eten was ruim voldoende👍🏻 Jullie gaven aan er over een uurtje te zijn echter stonden jullie al voor de deur na 40 minuten. Dat vind ik mooi. Lekker gegeten 👍🏻👍🏻😁

Willeke
2 agosto 2023
D.kalk
31 julho 2023

Lekkere warme pizza en een snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ina Tolhuis
28 julho 2023

Zeer tevreden

Dirk Remkes
25 julho 2023

kon eindelijk nu online bestellen zonder notificatie en zou om 18,15 uur bezorgd worden en was er al om plusminus 17,30 dus keuring netjes ga zo door

Rolf Veerbeek
23 julho 2023
Marian
15 julho 2023

Vriendelijke bezorger en eten was heerlijk en nog heel warm voor herhaling vatbaar

Danny
15 julho 2023

Altijd super spareribs, alleen vorige week wat minder, denk dat er toen een andere iemand achter het fornuis stond

Anoniem
10 julho 2023

Altijd weer lekker, vooral de shoarma

Ben Poker
10 julho 2023

mensen,, wilt u lekker en goed eten;; ga of bestel bij RAMSES ,, geweldig goed en lekker,, en de bezorging is ook op tijd ........ RAMSES,, 1e klas eten.......

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
7 julho 2023

Heerlijke shoarma schotel , veel vlees, lekkere pittige uiensaus. De bezorging kwam sneller dan was aangegeven.

Dorien Huisman
7 julho 2023

Was altijd erg te spreken over de spareribs maar deze keer waren ze heel dik en in tweeën. Vond ze veel lekkerder hoe ze eerst waren. Groetjes

Anja
5 julho 2023

Binnen 10 minuten hadden we de bestelling thuis en het was weer overheerlijk. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

PJH Scholten scholten
3 julho 2023

Goed

Yvonne Blank
2 julho 2023

Het was veel en heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bolmer
1 julho 2023

30-6 extra aardappelschijfjes besteld en betaald, niet geleverd. Aardappelschijfjes waren niet warm. Zat haar in het eten.

Dineke
29 junho 2023

De calzone was niet gaar van binnen en de kaas die er exstra bij besteld was zat er ook niet op .

Snel
28 junho 2023

Eten was dit keer wel goed warm en bestelling lekker vlot.

Stephan
26 junho 2023
Manon
25 junho 2023

Vriendelijke en vlotte bezorging en het eten was goed heet!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rinus
25 junho 2023

Super voor mekaar. Erg lekker. En keurig op tijd gebracht. Miste alleen de uiensaus.

Harrie Moorlag
23 junho 2023

Eten altijd goed, bestelling keurig op tijd bezorgt, lekker eten voor een normale prijs,

Saak
22 junho 2023

Super goed eten . En zeer nette bezorgers en vriendelijke bezorgers

Henny Blok
22 junho 2023

Ik had 2 extra pittabroodjes besteld en betaald maar niet gekregen. Heb erover gebeld en wordt de volgende keer wel weer gecompenseerd.

Bart W
21 junho 2023

Snel geleverd in het buitengebied en nog heet in de doos

Gerard Borgeld
20 junho 2023