Bewertungen von Ramses Musselkanaal

Neue Beurteilungen

5.0
Nico
3 Dezember 2023
J vd sluis
3 Dezember 2023

Het was top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

I smit
3 Dezember 2023

Bijna 2 uur gewacht op eten. Maar het eten smaakte goed en ruim voldoende eten.

Joke Speelman
3 Dezember 2023

Om 18:30 besteld, verwachte bezorgtijden 20:05 dat is al te lang en toen werd het uiteindelijk om 20:45 pas bezorgd. Ik miste sla voor op de broodjes shoarma.

Beuker
29 November 2023
Ben Poker
28 November 2023

mijn bestelling "spareribs en gebakken aardappelschijfjes" de bestelling werd geweldig mooi op tijd bezorgd en de bezorger was zeer vriendelijk en attend en het eten was zoals gewoonlijk ontzettend goed en heerlijk....eten van RAMSES echt een aanrader voor iederéén die eens goed,, lekker en goedkoop eten wil en je krijgt genoeg,, ik heb er genoeg voor twee dagen....RAMSES, helemaal top

Anoniem
25 November 2023

Prima zoals altijd. Aardappelschijfjes altijd lekker gekruid.

Dettingmeijer
14 November 2023

Super goeie kwaliteit en smaakvol , en de prijs is in orde.

Ben Poker
8 November 2023

Ramses,, geweldig goed,, lekker en goedkoop eten,, en de bezorging is ook geweldig goed en vriendelijk,, Ramses is echt een aanrader voor alle mensen.. echt top Ramses

Hilda
5 November 2023

Waren te vroeg, had 18.15 besteld en waren er al ff over 17.00 uur. Eten was heerlijk. Beter kijken naar de bestelde tijd

Luut
29 Oktober 2023

Als ik vooraf had geweten dat de levering 100 minuten zou duren had ik niet voor Ramses gekozen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
28 Oktober 2023

Elke keer weer heerlijk!

Arnold
27 Oktober 2023
Angelo Gernaat
23 Oktober 2023

Het eten was prima alleen de spareribs hadden wel wat zoeter gemogen. Afgezien daarvan waren ze lekker mals

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S. v Kampen
23 Oktober 2023

Super lekker weer

Ria
15 Oktober 2023
Pieter
14 Oktober 2023

Bezorging is slecht en werkt als volgt. Bestel je voor 17 uur en wil bezorgd hebben voor of om 18 uur dan gaat het goed. Lees krijg je het waarschijnlijk eerder bezorgd. Als je niet eerder dan 18.15 uur kan invullen gaat het mis. Wanneer je dan om 18.40 uur belt is de bezorger zogenaamd onderweg. Terwijl je op datzelfde moment wel direct een bestelling kan afhalen. Drukte kan maar stel een limiet in of informeer mensen eerlijk over de wachttijd. 1 uur en 45 minuten lijkt mij erg lang voor 2 broodjes. Lees eenvoudige bestelling.

Pietertje
7 Oktober 2023

Eerste x besteld bij hun Zou uur duren maar half uur na de bestelling was het eten er al. Lekker warm en heerlijk op smaak. Wordt vaker besteld doe ons

Anoniem
26 September 2023

Topbestelling. Bezorger had zelfs koekjes bij zich voor de hond. Geweldig!

Anoniem
24 September 2023

In orde zoals altijd

Robert
18 September 2023

Eten was heerlijk, en bezorging was ruim binnen de afgesproken tijd. Zelfs de hond kreeg een koekje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marian
11 September 2023

Genoten van de pizza, smaak was voortreffelijk goed belegd, zeer vriendelijke bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jenneboer
9 September 2023

Complimenten voor de maaltijd, en snelle bezorging.

Smits
8 September 2023

Kwaliteit belabberd, aardappelschijfjes geen smaak en zo vet, smerig gewoon,

D.kalk
3 September 2023

Alles was koud,de aardappelschijfjes hard ,de knoflooksaus was mayonaise en er zat geen saus op de salade.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
2 September 2023

Was weer lekker net als anders

Benus
1 September 2023

Bestelling besteld voor 23.00 uur 20 minuten te vroeg bezorgd

Ell
28 August 2023

Voor de 1ste keer online besteld en laten bezorgen ...Bijna 2 uur gewacht op het eten ... dus laten bezorgen doen wij niet weer ... zelf ophalen gaat sneller,je staat binnen het half uur weer buiten ...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stephan Van Kampen
27 August 2023

Super lekker weer kapsalon speciaal. Precies genoeg voor twee personen

Anoniem
26 August 2023

Lekker zoals altijd :)

E. V.
26 August 2023

Wij hebben heerlijk gegeten en er was meer dan genoeg. Ook de bezorger was vriendelijk, maar..... Ik heb tegen zessen een bestelling geplaatst en daarbij aangegeven, zo snel mogelijk. Wij moesten 2 en een half uur wachten op de bezorger. Dit duurde Ă©cht veel te lang. Als bij de plaatsing van de bestelling al bekend is dat het erg druk is, dan is dat netjes om dat ook aan te geven. Ik had al betaald, anders had ik de bestelling geannuleerd. Weet ook niet of ik nog een keer een bestelling plaats. Dat vind ik erg jammer. Normaal halen wij het gewoon op, maar we hadden een drukke dag gehad en dachten voor het eerst, we laten het eens thuis bezorgen. Als u contact met mij op wilt nemen, dan graag via de mail. Mvg E. V.

M
26 August 2023

Het eten was 50 minuten later klaar dan de afhaaltijd. En het shoarma was wat aangebrand en smaakte ook zo. Erg jammer.

Jansen
26 August 2023
Rolinka
25 August 2023

De pizza's waren heerlijk

Ilosze
24 August 2023

Bezorging prima, ruim op tijd. Maar de kipsateschotel viel enorm tegen . Dat is kwestie van smaak denk ik . Wij hadden op een lekkere spies met satesaus gerekend . In plaats daarvan een bak kipfilet blokjes in een bruin drabje. Jammer . Geen kipsate meer van Ramses voor ons de volgende keer .

Gebiena lindeman
22 August 2023

Was weer goed niet zo lang gewacht

B Bolland
16 August 2023

Pizza is goed maar we missen bepaalde kruiden en daardoor is het een beetje flauw en oppervlakkig van smaak. Verder prima pizza, top!

Rinie
15 August 2023

Snel bezorgd en super lekker eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

y
12 August 2023
Hendrik
3 August 2023

1e keer hier afgehaald en op basis van deze ervaring zeker niet de laatste keer. Eten was goed en heerlijk. Precies op tijd klaar, conform onze wens. Top prijs/kwaliteit verhouding.

Hans Peters
2 August 2023

Hoeveelheid eten was ruim voldoendeđŸ‘đŸ» Jullie gaven aan er over een uurtje te zijn echter stonden jullie al voor de deur na 40 minuten. Dat vind ik mooi. Lekker gegeten đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ˜

Willeke
2 August 2023
D.kalk
31 Juli 2023

Lekkere warme pizza en een snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ina Tolhuis
28 Juli 2023

Zeer tevreden

Dirk Remkes
25 Juli 2023

kon eindelijk nu online bestellen zonder notificatie en zou om 18,15 uur bezorgd worden en was er al om plusminus 17,30 dus keuring netjes ga zo door

Rolf Veerbeek
23 Juli 2023
Marian
15 Juli 2023

Vriendelijke bezorger en eten was heerlijk en nog heel warm voor herhaling vatbaar

Danny
15 Juli 2023

Altijd super spareribs, alleen vorige week wat minder, denk dat er toen een andere iemand achter het fornuis stond

Anoniem
10 Juli 2023

Altijd weer lekker, vooral de shoarma

Ben Poker
10 Juli 2023

mensen,, wilt u lekker en goed eten;; ga of bestel bij RAMSES ,, geweldig goed en lekker,, en de bezorging is ook op tijd ........ RAMSES,, 1e klas eten.......

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid
7 Juli 2023

Heerlijke shoarma schotel , veel vlees, lekkere pittige uiensaus. De bezorging kwam sneller dan was aangegeven.

Dorien Huisman
7 Juli 2023

Was altijd erg te spreken over de spareribs maar deze keer waren ze heel dik en in tweeën. Vond ze veel lekkerder hoe ze eerst waren. Groetjes

Anja
5 Juli 2023

Binnen 10 minuten hadden we de bestelling thuis en het was weer overheerlijk. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

PJH Scholten scholten
3 Juli 2023

Goed

Yvonne Blank
2 Juli 2023

Het was veel en heerlijk, voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bolmer
1 Juli 2023

30-6 extra aardappelschijfjes besteld en betaald, niet geleverd. Aardappelschijfjes waren niet warm. Zat haar in het eten.

Dineke
29 Juni 2023

De calzone was niet gaar van binnen en de kaas die er exstra bij besteld was zat er ook niet op .

Snel
28 Juni 2023

Eten was dit keer wel goed warm en bestelling lekker vlot.

Stephan
26 Juni 2023
Manon
25 Juni 2023

Vriendelijke en vlotte bezorging en het eten was goed heet!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rinus
25 Juni 2023

Super voor mekaar. Erg lekker. En keurig op tijd gebracht. Miste alleen de uiensaus.

Harrie Moorlag
23 Juni 2023

Eten altijd goed, bestelling keurig op tijd bezorgt, lekker eten voor een normale prijs,

Saak
22 Juni 2023

Super goed eten . En zeer nette bezorgers en vriendelijke bezorgers

Henny Blok
22 Juni 2023

Ik had 2 extra pittabroodjes besteld en betaald maar niet gekregen. Heb erover gebeld en wordt de volgende keer wel weer gecompenseerd.

Bart W
21 Juni 2023

Snel geleverd in het buitengebied en nog heet in de doos

Gerard Borgeld
20 Juni 2023
Jesse
11 Juni 2023

Lekkere pizza calzone afgehaald hier. Pizza was goed belegd! Stond klaar op het afgesproken afhaalmoment en was nog goed warm 👌

Jeenie
10 Juni 2023

Het was weer heerlijk, prima op tijd geleverd. Ondanks dat ik geen vakje had waar ik saus keuze kon aanvinken, zaten er gelukkig verschillende bakjes met saus bij.

Anoniem
10 Juni 2023

Heerlijk zoals altijd, een van de betere restaurants in de omgeving

Ben Poker
10 Juni 2023

De kwaliteit van het eten was weer geweldig ,,maar kan het ook aan de deur bezorgt worden, en niet dat ik naar beneden moet en aan de achterzijde van het complex mijn eten in ontvangst moet nemen ,,maar verder ben ik zeer ,,maar dan ook zeer tevreden over het eten van RAMSES....

Truus
9 Juni 2023

Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijdstip bezorgt, helemaal top.

Rainer Wiedmann
6 Juni 2023

Wieder optimal gegessen

Bianca
5 Juni 2023

Op het eten was niets aan te merken. Het smaakte allemaal prima. Ook de bezorger was een prima jongen. Heeft niets fout gedaan. De bezorger zelf had gewoon 5 sterren mogen hebben. Echter, ik moest online bestellen en kreeg na het betalen te horen, dat het 1,5 uur ging duren voor het uberhaupt bezorgd ging worden. Na 1,5 uur gebeld, ging het eten net de zaak uit. Dat vind ik absoluut geen service. Had ik dit geweten voor het betalen, had ik niet besteld. Zal dus meteen mijn laatste keer geweest zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mathieu Loos
4 Juni 2023

Zoals altijd zeer lekker . Prima service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jansen
2 Juni 2023

Als je op vrijdag pizza online besteld en zelf ophaald, dan geldt de vrijdag aanbieding op pizza,s niet. Alleen al je in de zaak ze besteld en meeneemd dan wel Vreemd

D. van Goor
28 Mai 2023

Eten en bezorging goed, helaas bij bestelde sauzen niet geleverd, volgende keer beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben Poker
24 Mai 2023

spareribs met gebakken aardappelschijfjes,, heb ik ook een keer bij een ander restaurant besteld...maar bij ramses valt het vlees zo van het bot,, heerlijk en de aardappelschijfjes,, alles was geweldig lekker,, en zo goed gekruid,, echt geweldig ramses,,,, HEERLIJK

Jolanda wonnink - schouten
21 Mai 2023

altijd heerlijk en heel goed, grote porties!

Jansen
20 Mai 2023
Angelique
19 Mai 2023

Bezorging was conform aangegeven tijd en het eten is goed! En zeer ruime porties.

Monique
19 Mai 2023

Bezorgers kunnen ons huis nooit vinden terwijl wij het nog in de omschrijving aangeven.

Henny Blok
17 Mai 2023

Heel snel geleverd. Was heel lekker. đŸ‘đŸ»

Krijgsveld
30 April 2023
Linden vd
14 April 2023

Pizza campidanese was niet lekker, de ham en salami ontbrak.

Bente
2 April 2023

2 keer heerlijk gegeten van 1 bestelling, was veel te veel maar zo lekker 😂😊 Met de verwachting hooguit een "14" op de pizza te vinden noteerde ik in de opmerking dat er een jarige bij was, die dus 14 werd. Leuke verrassing dat er een aardigheidje voor haar bij zat met een felicitatie. Werd enorm gewaardeerd â˜șâ˜ș Dank!

Janet
2 April 2023

Heel lekker, wel een beetje aan de zoute kant. Maar verder top.

Weinans
26 MĂ€rz 2023
Anoniem
25 MĂ€rz 2023

Zoals altijd weer dik in orde. De shoarma blijft lekker!

Vreetploug Gelita
24 MĂ€rz 2023
Marianne
23 MĂ€rz 2023

Jammer genoeg waren de pepers vergeten, maar de pizza was lekker.

Gerhald
20 MĂ€rz 2023
H.kuilman
19 MĂ€rz 2023

Zeer tevreden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fini
18 MĂ€rz 2023

Was, zoals altijd super

E Kluitenberg
14 MĂ€rz 2023

Snel lekker en zeker genoeg

Jootje
12 MĂ€rz 2023
Anoniem
10 MĂ€rz 2023

Prima zoals altijd

Wesley
4 MĂ€rz 2023
Henny Blok
3 MĂ€rz 2023

Ik had ectra olijven op de pizza besteld maar due zaten er niet op,verder lekkere pizza

Ensing
28 Februar 2023
Koen poker
26 Februar 2023

Bezorgong was zeer snel en pizzas waren heerlijk, was geweldig!!

Heije Folkers
24 Februar 2023

Heerlijk lekker eten.

Anoniem
18 Februar 2023

Heerlijk zoals altijd.

Ben Poker
18 Februar 2023

het eten (spareribs /meer dan genoeg\ xxl met aardappelschijfjes ) ,, man,het was weer geweldig lekker, het vlees viel zo van het bot af geweldig lekker,, en de bezorging was ook weer uitstekend..... Ramses, echt een aanrader voor iederéén..

Claudia Kamp
17 Februar 2023

De shoarma schotel was echt niet zo lekker als normaal. De stukken vlees waren veel groter dan anders en ook smaakte het veel minder zoet dan ik gewend ben van jullie. Het was best teleurstellend helaas.

Angelique
14 Februar 2023

Levering conform planning en het eten was top!

Anneke Kalk
13 Februar 2023
Vlinder
13 Februar 2023

Super snelle bezorging eten uiteraard heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mulder
12 Februar 2023

Op en top zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Super
4 Februar 2023

Het was prima en precies op tijd.👍👍

Dirk Remkes
31 Januar 2023

gewoon prefect

Mw. K
30 Januar 2023

Bezorger mag wel wat aardiger, helaas kunnen ze geen eetsmakelijk zeggen.

Fam. Terpstra
29 Januar 2023

Weer heerlijk gegeten. Gesmuld van de pizza's en mixes grill. Snelle bezorging door zeer vriendelijke meneer. Bedankt!

B Smith
27 Januar 2023
Anoniem
25 Januar 2023

Geweldig zoals altijd. De zelfgemaakte stokbrood met kaas en kruidenboter is ook een aanrader.

PizzaProwler
23 Januar 2023
Sacha
23 Januar 2023

De shoarma was dit keer erg vet. De bezorging duurde dit keer erg lang, uiteindelijk hebben we het maar opgehaald.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Klaas Woortman
22 Januar 2023

Lekker eten, maar een beetje niet al te warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
20 Januar 2023

Bestelling snel geleverd, lekker eten👌

Raymond
15 Januar 2023

Als vanouds lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dillan
13 Januar 2023

Eten was al bijna koud

jewe
8 Januar 2023
Chef
8 Januar 2023

Gele knoflooksaus overdatum deze hoort wit te zijn , jammer eerst heel tevreden met ramzes maar gele knoflooksaus meegeven is ziek makend

Anoniem
7 Januar 2023

Altijd heerlijk. Ook heel fijn dat ze altijd rekening houden met persoonlijke wensen (bijv. het weglaten van een ingredient i.v.m.). Geweldig!

Smid
2 Januar 2023

Lekkere pizza's. Maar de wachttijd was een uur wat ik al vrij lang vond en vervolgens duurde het nog eens 3 kwartier langer.

M.Boekelo-Mulder
2 Januar 2023

Men is op tijd, en eten was heerlijk

Bastiaan van der Kruijt
28 Dezember 2022

Sander heeft heerlijke pizza's bezorgd!

Ben Poker
27 Dezember 2022

eten van ramses,, ik heb er gewoon niet de juiste woorden voor,, 2e kerstdag eten besteld bij ramses voor 3 volwassenen en 4 kinderen, we hebben genoten, het was heerlijk, en ook genoeg, ook de kids hebben niet gegeten, maar gevreten, het is een echte aanrader,, eten van ramses is helemaal TOP

Ties
27 Dezember 2022

top geregeld. makkelijk bestelproces via de site. Precies op de afgesproken tijd geleverd.

Anoniem
26 Dezember 2022

Ik heb niks gekregen bel je krijg je geen antwoord. Blijkt ivm kerst geen bezorging te zijn mag ook wel op de site zelf gezet worden niet alleen op thuis bezorgt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anneke saak
25 Dezember 2022

Het was super goed .en nette bezorger.

'N. van Veen
24 Dezember 2022

Zeer tevreden, met het bestellen en halen en de pizza was heerlijk!!

Henny Blok
23 Dezember 2022

Was niet warm genoeg meer,maar verder wel heel lekker.

Ben Poker
17 Dezember 2022

eten van ramses,, altijd goed,het eten is zo goed en heerlijk om je vingers bij op te vreten,en de bezorging mooi op tijd en de bezorger altijd keurig en vriendelijk... geweldig ramses...

Anoniem
12 Dezember 2022
Peters
9 Dezember 2022

De bakjes salade leken mij wat aan de mindere kant, voor de rest was het vlees prima..

Jonie
3 Dezember 2022

Voor het eerst hier besteld. pasta was heel erg zout. Hier telefonisch contact over gehad en dit is heel erg netjes opgelost, mijn complimenten.

Anoniem
1 Dezember 2022
Groenewold
22 November 2022
Emile
16 November 2022
Arjan Hingstman
6 November 2022

De pizza in onze bestelling was niet meer warm bij aankomst

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rinie
31 Oktober 2022

Kipschotel en Shoarmaschotel. Grote porties, heerlijk gekruid, verse salade en perfect gebakken en gekruide aardappelschijfjes. Binnenkort maar weer bestellen.

Yab
29 Oktober 2022

Super goed!

Benny Op t Ende
29 Oktober 2022

Heerlijk eten đŸœ

Anoniem
24 Oktober 2022
Hans Peters
24 Oktober 2022

Ik had zoete spareribs besteld echter ik kreeg de gewone. Ook lekker hoor niks mis mee. Het was allemaal botergaar. Daarentegen twee zakjes aardappelschijfjes gekregen. Kortom allemaal lekker en goed alleen jammer van het gemis dat het geen zoete spareribs waren. Neemt niet weg dat ik de volgende keer gewoon weer bestel bij Ramses.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emile
23 Oktober 2022

Het eten zag er lekker uit en smaakte heel erg lekker.👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben Poker
22 Oktober 2022

spareribs met gebakken aardappelschijfjes,,,,,HEERLIJK,, om je vingers bij op te eten,, goed bereid en lekker gekruid en op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorgster.... RAMSES,,,geweldig goed en lekker eten.....top

AnitA
20 Oktober 2022

Tijd klopte netjes. Ik had een pizza zonder pepers besteld. Helaas zaten er erg veel pepers op
.

Johan
9 Oktober 2022

Zo als altijd goed :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
9 Oktober 2022

Bestelling was omgeruild met iemand anders in Valthermond, het telefoonnummer van deze persoon stond op de bon dus kon zelf heen om ons eten om te ruilen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
9 Oktober 2022

Snel bezorgd eerder dan aangeven. Het eten was super warm en erg lekker.

G.Ottens
3 Oktober 2022

Heerlijk gegeten.

Fini Wind
2 Oktober 2022

Zoals altijd, heerlijke pizza, heerlijke spareribs. Leuke verrassing bij kindermenu.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry
2 Oktober 2022

Eten is super ....moest alleen 2 uur wachten tot het er was

Miranda Veldman
28 September 2022
Greet
27 September 2022

Ziek geworden na het eten van de vispizza. Voor mij niet weer

Anoniem
16 September 2022

Heerlijk zoals altijd!

Bert
16 September 2022

Snelle levering. Goede kwaliteit

Marlie Jungman-ter Linden
1 September 2022

De bezorging was keurig op tijd. De kwaliteit van de pizza's was prima. De manier van snijden zou beter kunnen.

harmjan niks
28 August 2022

Prima bestelling, de pizza's smaakten heerlijk, dus kortom, je kan gerust bestellen bij Ramses in Musselkanaal!

M. Kooistra
27 August 2022

Snelle bezorging, op hete temperatuur kunnen op eten en smaakte heerlijk!

Mark
26 August 2022

Heerlijk eten en vrij snel geleverd, eigenlijk zoals altijd.

Mulder
22 August 2022

Prima pizza's, geen vijfde ster omdat de bestelde en betaalde topping ontbrak

De Graaf
21 August 2022
Marlie Jungman-ter Linden
19 August 2022

De bestellingen bij Ramses zijn op rijd bezorgd en heerlijk.

arjan
17 August 2022

snelle bezorging, goed eten. gewoon top.

Anoniem
16 August 2022

Smaak was prima, alleen klopte een van de bestelde gerechten niet :) Lahmacun shoarma (en met groente) besteld, maar Lahmacun kip (en zonder groente) ontvangen. Kan een keer gebeuren en smaakte desondanks goed :)

Mathieu
14 August 2022

Zeer goed en snel geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jenneboer
12 August 2022

Super lekker weer, snelle service

Bert
12 August 2022

Lekker en voldoende belegd

Anoniem
6 August 2022

Lekker zoals altijd. Vaste tevreden klant :)

Anoniem.
30 Juli 2022

Wij hadden pizza besteld en de ingrediënten wat erop lag was niet gaar, spek was nog rauw. De bezorger was een kwartier te vroeg. De bezorger was vriendelijk.

Super
29 Juli 2022

Het was helemaal goed.

Janet Derks
25 Juli 2022

Ietsje laat, maar super lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Moed
23 Juli 2022
Jan Schut
18 Juli 2022

Het heeft weer heerlijk gesmaakt. Ook namens het team

Jeroen
18 Juli 2022
Anoniem
16 Juli 2022

Prima zoals altijd. Niets op aan te merken, ga zo door.

F
12 Juli 2022

De pizza's waren heerlijk!

FS
12 Juli 2022

Vrij basic. Smaakt redelijk, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Wel snel bezorgd en komt warm aan.

Vervoorn
6 Juli 2022

Soms is het eten lekker genoeg en soms is dat het niet. Ramses is helaas totaal niet consistent in de kwaliteit en de smaak van het eten.

Anoniem
2 Juli 2022

Prima zoals altijd. Echt een van de beste eethuizen in de regio.

Harma
25 Juni 2022

Top😋😋

Peter
24 Juni 2022

Attent personeel. Heerlijke pittige spareribs.

Harrie
20 Juni 2022

Altijd goed, keurig, vriendelijke mensen, hoe druk het ook is

Paul Hidding
18 Juni 2022
Anoniem
13 Juni 2022

Lekkere en royale porties :-)

Ruben
11 Juni 2022
Hanneke
9 Juni 2022

Prima service en geweldige kwaliteit. Vooral de versheid van de producten word ik blij van.

Groenewold
6 Juni 2022

Eten was prima, lekker gegeten. Echter had ik bezorging aangevraagd om 17:30 en kreeg ik mijn eten al om 16:30. Dit was wel zeer jammer.

j. verhagen
25 Mai 2022
Diana
24 Mai 2022

Snelle service, goede kwaliteit

Anoniem
23 Mai 2022

Heerlijk zoals altijd. De spareribs (naturel en zoete), sweet shoarma, kip en de (heerlijk gekruide) aardappelschijfjes zijn allemaal echte aanraders. De shaslick is ook heel lekker en bijzonder gemaakt (namelijk zonder het bekende stokje).

freddy boomsema
21 Mai 2022
Tobben
19 Mai 2022

Onze complimenten lekker eten vriendelijke bezorgers niks op aan te merken.

Dineke
19 Mai 2022
Ina Tolhuis
12 Mai 2022

Compliment

G Exel
11 Mai 2022

Bezorger weet de weg niet, dus eten komt een half uur te laat, dus eten was koud. Jammer na jarenlang goede ervaring.

Johnny Schepers
29 April 2022

Het eten was niet erg warm (koud) wat de smaak niet ten goede kwam. Bij eerdere bestellingen gaat het altijd goed het kan wel.

Hietland
27 April 2022

We bestellen met regelmaat bij jullie, en zijn we op zowel bezorging en kwaliteit altijd 5 sterren gewent, "het was weer super" zeggen we vaak na het eten. Echter vandaag viel het ons erg tegen. We weten dat het druk is qua koningsdag, daarom ook al 1,5 uur van te voren besteld, maar ruim 40 minuten kwam het eten te laat en niet heel warm...ook was het niet compleet zoals besteld was, miste gebakken aardappelen en een pitabroodje, wat wel top was dat de pizza bambino "hawai" gemaakt was. Maar ondanks dit bestellen we de volgende keer wel weer bij jullie, maar tip volgende x op de feestdagen rekening houden met de planning.

Jan Stuut
26 April 2022
Anoniem
24 April 2022

Prima zoals altijd.

Janet, Raisa en Lilian
20 April 2022

Super lekkere Pizza's. Top bezorging.

Katja Benz
15 April 2022
Harrie
11 April 2022

Goed bereid, keurig op tijd, vriendelijk personeel, website werkt gemakkelijk

Anoniem
8 April 2022
Berends
8 April 2022

Top altijd goed warm. En op tijd.

Corrie
3 April 2022

na deel was besteld voor 18:15 en kwam om 15:50 .verder geen commentaar het eten blijft lekker.

Bosma
2 April 2022

Gewoonlijk ben ik erg tevreden. Dit keer waren de aardappelschijfjes lauw, slap en vochtig. Ook de pizza was onvoldoende warm. De shoarma daarintegen gloeiend heet. De bezorging was razendsnel en vriendelijk.

Frieda
29 MĂ€rz 2022

Goed eten en snel bezorgd echt geweldig

Moed
25 MĂ€rz 2022
Greet
21 MĂ€rz 2022

De lasagne was net soep

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilonka
7 MĂ€rz 2022

Bezorging duurde erg lang (1,5 uur) daardoor eten lauw. Shoarma was vochtig / slap geworden .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saak
7 MĂ€rz 2022

Het eten had wel wat warmer mogen zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vreetcrew Gelita NL
1 MĂ€rz 2022

Jochem was weer euforisch.

Liane
28 Februar 2022
Saak
28 Februar 2022

Super vriendelijke bezorger .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana Smid
24 Februar 2022

Het was weer heerlijk!!

Dennie
21 Februar 2022

Heel slecht en niet te eten spareribs aangebrand en aardappel schijfjes slap en bezorging langer dan een uur treurig gewoon

Arjan
21 Februar 2022

Jullie mogen wel iets dichter bij het opgegeven bezorg moment bezorgen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Venema
19 Februar 2022
Henriëtte Vloothuis
18 Februar 2022

Verrukkelijke kapsalon met heerlijk brood en boter/kaas. We hebben gesmuld. Bezorging keurig op tijd👍😀

Raymond
18 Februar 2022

Eten was lekker en bezorging sneller als verwacht!! Goed geregeld!

Gerda
16 Februar 2022

Prima! Vier sterren vanwege het vergeten van de champignons op de pizza (extra topping); wel betaald (1,50), maar niet ontvangen

SZ
15 Februar 2022

Bezorging precies op tijd door hele vriendelijke bezorger. Eten was zoals altijd weer heerlijk!

smit
15 Februar 2022

Kwaliteit prima en kwantiteit meer dan genoeg.

Thea Kokke
13 Februar 2022

Het eten was erg lekker, niet te veel kruiden maar wel knapperige sla er bovenop i.p.v. er onder wat dan verlept. Zeker voor herhaling bij Ramses,

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Coby
13 Februar 2022
Hnk
12 Februar 2022
Rinie
3 Februar 2022

Heerlijke pizza en keurig op tijd bezorgd

Arjan
1 Februar 2022

Goed van smaak, heet bezorgd en vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

ML
1 Februar 2022

Zeer snel bezorgd. Was super warm en weer lekker en ruim voldoende.

Henny Blok
31 Januar 2022

Snel geleverd. Eten was goed. Zeer tevreden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

F
30 Januar 2022

We hadden pasta's besteld, op de site staat niet dat er gorgonzola in zit. En we hadden aangegeven dat we er geen gorgonzola in wilde hebben. ( kregen deze vraag bij extra's) maar er zat wel gorgonzola in. Toen ik belde kreeg ik te horen dat het niet op de bon stond( terwijl de opmerking met een stift gemarkeerd was). We kregen netjes een nieuwe die snel werd geleverd. Beetje jammer dat er bijna geen saus op zat, echt afgeraffeld. Normaal is de kwaliteit goed maar nu was deze ver te zoeken!

Wim
30 Januar 2022

Erg lekker gegeten, veel lekkerder dan de gemiddelde bezorgservice, bezorgd met een lach 👍

astrid zijlmans
24 Januar 2022
Wim
23 Januar 2022

Kwatier te vroeg bezorgd, maar super lekker gegeten, aanrader!!

Fini Wind
21 Januar 2022

Super snelle bezorging, heerlijke pizza. Toppie.

Anoniem
17 Januar 2022

Smaakt goed zoals gebruikelijk, had alleen shoarma sweet besteld maar normale shoarma gekregen :-)

Manon
16 Januar 2022

Goed heet bezorgd, zeer smakelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harrie
16 Januar 2022

Is altijd prima in orde, zo wel eten als bezorging

Janet
12 Januar 2022

Gewoon, LEKKER 😋

Wilma
11 Januar 2022
Daniëlle Boere.
11 Januar 2022

Eten was koud. Vlees moest je zoeken. Veel sla erin. Prijs is veel hoog. Wij raden dit niemand aan en wij bestellen hier ook nooit weer. Alles kon zo de prullenbak in.

Alkie
9 Januar 2022

Heerlijk eten Precies op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

Raymond
8 Januar 2022

Eten was zoals gewoonlijk lekker!!! Bezorging binnen de afgesproken tijd!! Ramses is een echte aanrader!!!

Astrid
6 Januar 2022

Pizza salami was deze keer niet lekker, zat een apparte smaak aan, dus kon de container in, spare ribs waren taai, ook niet wat ik gewend ben, de rest van de bestelling was prima

Haaima
29 Dezember 2021

Eten zoals altijd prima Bezorging zeer laat

Ron
12 Dezember 2021

Zoals gewoonlijk het eten en de bezorging perfect, de complimenten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rika
10 Dezember 2021

Altijd goed!!

rodmer van wijngaarden
29 November 2021

Het was weer heerlijk,en ook weer mooi vlot.

Drupsteen
27 November 2021

Eten dit keer laten bezorgen na digitaal te hebben betaald. Tijdstip zou 18.10 uur zijn. Om 18.25 uur eens gebeld waar het bleef (ook niet leuk voor mijn visite!). Kreeg te horen dat het over een kwartier zou komen!!! Doe ik dus nooit meer op deze manier!

Heije Folkers
26 November 2021

Vlotte levering en lekker eten. Goed voormekaar.

Haaima
25 November 2021
Yke
25 November 2021

Gewoon helemaal goed

Lia Ronde
23 November 2021

Het eten bij jullie was lekker en gezellig. Bestelling op tijd klaar en was ook prima.

Henriëtte Vloothuis
21 November 2021

Een heerlijke kapsalon! En een super snelle bezorgservice

Willem Groenewold
19 November 2021

Veel te laat eten niet Ă©cht warm meer de salades waren warm bijna heet dĂ­t wordt niet onze leverancier er zat kaas op wat niet besteld was

Erik Eefting
13 November 2021

Het was weer heerlijk

Siebenga
12 November 2021
Jelle
7 November 2021

Sperribs zijn weer top

Bakker
5 November 2021
Wieny
3 November 2021

De bestelling is verkeerd geleverd maar het eten was goed

J van der Wal
3 November 2021

Het was weer lekker , miste alleen mijn extra bestelde bakje whisky saus

N de Jonge
1 November 2021

Prima eten niks mis mee, En de tonijn salade heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liane
20 Oktober 2021
Woering
18 Oktober 2021
Tobben
11 Oktober 2021

Het eten was lekker ook de bezorging op tijd geen klagen hoor.

Johan
18 September 2021

Het eten was wederom voortreffelijk

Manon
13 September 2021

Alles was heerlijk alleen de salade dreef in het vocht.. het droop gewoon uit het dichte bakje

Naomi
11 September 2021

Top het heeft heerlijk gesmaakt.

E vloo
10 September 2021
M
31 August 2021

Was weer lekker, compleet en precies op tijd bezorgd

FiniWind
28 August 2021

Heerlijk eten, betaalbare prijzen, snelle bezorging.

Janneke Nuijen
28 August 2021

Heerlijk eten en zeer vlotte bezorging

Ron
26 August 2021

4 pizza’s besteld met knoflook saus, pizza’s bezorgd maar helaas niet de saus erbijgekregen. Voor de rest perfecte pizza’s en service

Gerko kuipers
21 August 2021

Super lekker eten en het was er vrij snel. Zoals altijd

Zantingh
17 August 2021

Snelle bezorging . En goede kwaliteit van eten.

Tobben
16 August 2021

Heerlijk eten snelle bezorging.